Show menu

   Nagovor

   Dobrodošli na Supernovini spletni strani, ki vas zapelje v očarljivo doživetje Supernove, modnega središča s celovitim pristopom. Supernovino nakupovalno izkušnjo zaokroža vizija izbranih najemnikov, mestna lokacija in prestolnica razvedrila. Na naših straneh se posvečamo šarmu Supernovinih dogodkov, glamurju ponudbe, aktualnim popustom in vsem novičkam iz našega centra. Vabljeni tudi k naročilu na Supernovine novičke, kjer vam omogočamo ekskluzivni predhodni dostop do popustov. Ne pozabite všečkati tudi naše Facebook strani, kjer vsak mesec prirejamo več nagradnih iger in natečajev s privlačnimi nagradami.  

   Ste že prelistali zadnjo številko LifeStyle magazina? Predstavljamo vam poletni izvod, ki je nastal pod taktirko urednice Nike Ambrožič Urbas, posvečen potovanju. V modni zgodbi smo šli skupaj z Martino Vrhovnik na izlet po Supernovi in se prepustili navdihu lepih kotičkov. Teh je iz dneva v dan več, saj je ponudba Supernove vsak dan bolj pisana, raznovrstna, drugačna. Navdušujejo naše prenovljene in moderne trgovine, pestra kulinarična ponudba in pisani cvetlični aranžmaji.

   Navdušuje pa tudi pestra ponudba dogajanja. Supernova je na zadnjo junijsko soboto ponudila nepozabno otroško zabavo in na igriv način popestrila vstop v poletne počitnice z zanimivimi igralnimi postajami Minicity, številnimi nagradnimi igrami in atraktivnim čisto pravim vlakcem. Počitniško dogajanje nadaljujemo v duhu svetovnega nogometnega prvenstva na dogodku Zadeni gol 30. junija in 7. julija 2018. Čaka nas torej pestro poletje, polno pisanih izložb, dogajanja in poletnih popustov!

   Vabljeni na poletno promenado v Supernovo!
   Saša Lenič, center manager
   Aktualno v Supernovi
   Na vrh