Show menu

   Nagovor

   Dobrodošli na Supernovini spletni strani, ki vas zapelje v očarljivo doživetje Supernove, modnega središča s celovitim pristopom, kjer se čas nikoli ne ustavi in vas vsakič znova preseneti s čim novim. Supernovino nakupovalno izkušnjo zaokroža vizija izbranih najemnikov, odlična lokacija in nepogrešljivi ter težko pričakovani, skrbno izbrani dogodki. Na naših straneh boste izvedeli in našli vse, kar se je in kar se še bo zgodilo v našem nakupovalnem centru. 

   Vabljeni k naročilu na Supernovine novičke, kjer vam omogočamo ekskluzivni predhodni dostop do popustov. Ne pozabite všečkati tudi naše Facebook strani in Instagram profila, kjer redno prirejamo privlačne nagradne igre z atraktivnimi nagradami Pridružite se nam, ne bo vam žal. 

   Poletja je konec, počitnic ravno tako. Tu sta novo šolsko leto in jesen. Šolarji so zasedli naše nakupovalne ulice. Rumene rutice in kresničke ter polne torbe super šolarjev pa so tudi na mestnih ulicah, zato bodite ob prekipevajočem otroškem veselju, smehu in dobri volji še dodatno previdni. In jesen? Nepredvidljive vremenske razmere, ko so temperature zjutraj lahko že skoraj blizu ledišča, popoldan pa še veselo hodimo naokrog v kratkih rokavih. Ali pa gremo od doma, obsijani s toplino sončnih žarkov, popoldan pa nas dodobra operejo dežne kaplje. Obožujem jesen. Obožujem to nepredvidljivost, predvsem pa me navdušuje čudovita paleta barv, v katero se ogrinja narava. Živo rumena, zapeljivo oranžna, škrlatno rdeča, rodovitna rjava in nenehno spreminjajoči se odtenki meni tako ljube zelene. In ko vse to z bisernimi kapljami umije rosa, je svet nepopisno lep. A kaj, ko po svetu prepogosto hodimo s pogledi zazrtimi v pametne, in hkrati neživljenjske naprave, ki so nas zasužnjile.

   Toda v našem nakupovalnem centru Supernova vsekakor velja dvigniti glavo in pogled - pa ne le zato, da se ne bi v koga zaleteli! Samo tako boste opazili raznovrstno ponudbo naših najemnikov, čudovite izložbe, številne nove kolekcije oblačil in obutve, začutili boste poživljajoči jesenski utrip centra, ki dan za dnem diha in utripa z vami in za vas. In nenazadnje - dvignite glavo, nasmehnite se, privoščite si kaj samo zase. Užijte jesen in uživajte v življenju.

   Se vidimo v Supernovi!

   Saša Lenič, centermanagerka

   Aktualno v Supernovi
   Na vrh