Show menu

   Nagovor

   Dobrodošli na Supernovini spletni strani, ki vas zapelje v očarljivo doživetje Supernove, modnega središča s celovitim pristopom. Supernovino nakupovalno izkušnjo zaokroža vizija izbranih najemnikov, odlična lokacija in prgišče izbranih dogodkov. Na naših straneh boste izvedeli in našli vse, kar se je in kar se še bo zgodilo v našem centru. Vabljeni k naročilu na Supernovine novičke, kjer vam omogočamo ekskluzivni predhodni dostop do popustov. Ne pozabite všečkati naše Facebook strani in Instagram profila, kjer redno prirejamo privlačne nagradne igre z atraktivnimi nagradami.  

   Pomlad je zakorakala skozi široko odprta vrata in tudi k nam prinesla svež veter barv in podob. Nakupovalno središče smo preuredili v pomladno dehteč prostor, ki vas bo zapeljal mimo poplave barv, vzorcev in izbrane ponudbe, ki vas bo prerodila in oživila. Obožujemo pomlad in vse, kar nam pomlad prinese - sproščen korak, svežino misli, pospravljeno garderobo lahkotnih oblačil in odlično počutje, ki mu bomo tudi pri nas posvetili več pozornosti.

   Kako pa pomlad navdihuje vas? Jaz se veselim vedno daljših dni, dolgih sprehodov mimo dehtečih travnikov in mogočnih cvetočih dreves, svežega šopka cvetja na mizi in živahnega vrveža na naših nakupovalnih ulicah.       

   Se vidimo v Supernovi!
   Saša Lenič, centermanagerka
   Aktualno v Supernovi
   Na vrh