Show menu

   Nagovor

   Dobrodošli na novi Supernovini spletni strani, ki vas zapelje v očarljivo doživetje Supernove, modnega središča s celovitim pristopom. Supernovino nakupovalno izkušnjo zaokroža vizija izbranih najemnikov, mestna lokacija in prestolnica razvedrila. Na naših straneh se posvečamo šarmu Supernovinih dogodkov, glamurju ponudbe, aktualnim popustom in vsem novičkam iz našega centra. Vabljeni tudi k naročilu na Supernovine novičke, kjer vam omogočamo ekskluzivni predhodni dostop do popustov. Ne pozabite všečkati tudi naše Facebook strani, kjer vsak mesec prirejamo več nagradnih iger in natečajev s privlačnimi nagradami.  

   Ste že prelistali zadnjo številko LifeStyle magazina? Predstavljamo vam prvi izvod, ki je nastal pod taktirko nove urednice Nike Ambrožič Urbas, imenovan Očiščenje. Lepotica Iris Avdić na naslovnici in modnih straneh predstavlja dober izgovor za nakupovalni izlet po Supernovi. Naša tokratna modna ikona Iris nosi s seboj zgodbo, ki prepriča in stas, ki navduši. Modna rubrika zadovolji vse čute, še več ponudbe pa vas čaka v naših 70 poslovalnicah.

   Navdušuje pa tudi pestra ponudba dogajanja. Najpomembnejši dogodek leta, ki je bil hkrati tudi vstopnica v pomlad, je bilo praznovanje 10. obletnice. Legendarno Supernovino rojstnodnevno zabavo so zaznamovali aktualni slovenski zvezdniki, pevka Maja Keuc, plesni zvezdi Nadiya Bychkova in Miha Vodičar, modna oblikovalka Nika Ambrožič Urbas ter lepotica in aktualni Obraz Supernove Iryna Osypenko Nemec. Poseben pečat ob jubilejni obletnici je pustila dobrodelna nota v obliki donacije v višini 10.000 evrov, ki jo je Supernova namenila Ustanovi za novo Pediatrično kliniko Ljubljana.

   Hvala, da nas že deset let spremljate na naši poti!
   Saša Lenič, center manager
   Aktualno v Supernovi
   Na vrh