Show menu

   Nagovor

   Dobrodošli na novi Supernovini spletni strani,  ki vas zapelje v očarljivo doživetje Supernove, modnega središča s celovitim pristopom. Supernovino nakupovalno izkušnjo zaokroža vizija izbranih najemnikov, mestna lokacija in prestolnica razvedrila. Na naših straneh se posvečamo šarmu Supernovinih dogodkov, glamurju ponudbe, aktualnim popustom in vsem novičkam iz našega centra. Vabljeni tudi k naročilu na Supernovine novičke, kjer vam omogočamo ekskluzivni predhodni dostop do popustov. Ne pozabite všečkati tudi naše Facebook strani, kjer vsak mesec prirejamo več nagradnih iger in natečajev s privlačnimi nagradami.  

   Ste že prelistali zadnjo številko LifeStyle magazina? K vpogledu v pestro paleto trendov vas v tokratni številki vabi Ula Furlan v modni zgodbi, ki navdušuje z glamuroznimi kombinacijami klasičnih kosov in sodobne ekstravagance. Obiščite nas in si ob pomoči svetovalcev v naših 70 poslovalnicah tudi vi oblikujte svojo modno zgodbo za nepozabne praznične dni letošnjega leta.

   Supernova bo v novo leto vstopila z vznemirljivim prazničnim vzdušjem in brezplačnim spektaklom prireditev. V slogu svetovnih velemest smo s prazničnim dogodkom na črni petek prižgali novoletne lučke z velikim koncertom BQL in Nike Zorjan ter ga pospremili z otroško modno revijo in ekskluzivnimi popusti. Najmlajše bo 2. decembra 2017 razveselilo najlepše slovensko Miklavževanje z veličastno predstavo in 50 nastopajočimi. Poleg številnih brezplačnih prireditev za odrasle in otroke v Supernovo v zadnjih dneh starega leta vabi tudi čudovito praznično okrasje in vzdušje našega božično-novoletnega sejma. Bogato založene stojnice vam nudijo množico različnih idej za darila. Vrh prazničnega dogajanja pa bo 9., 16. in 23. decembra 2017 popestril Božičkov program z gledališko animacijo s petjem, plesom ter darili za najmlajše.

   Srečno in doživeto tudi v novem letu!
   Kristijan Flegar, center manager 
   Aktualno v Supernovi
   Na vrh