Show menu

   Nagovor

   Dobrodošli na Supernovini spletni strani, ki vas zapelje v očarljivo doživetje Supernove, modnega središča s celovitim pristopom. Supernovino nakupovalno izkušnjo zaokroža vizija izbranih najemnikov, odlična lokacija in prgišče izbranih dogodkov. Na naših straneh boste izvedeli in našli vse, kar se je in kar se še bo zgodilo v našem centru. Vabljeni k naročilu na Supernovine novičke, kjer vam omogočamo ekskluzivni predhodni dostop do popustov. Ne pozabite všečkati naše Facebook strani in Instagram profila, kjer vsak mesec prirejamo privlačne nagradne igre z atraktivnimi nagradami.  

   Leto, ki se izteka, je bilo v marsičem drugačno in posebno. Praznovali smo nepozabnih deset let. Bili postavljeni pred številne nove izzive, prepreke in skupaj smo pisali novo poglavje te čudovite zgodbe, imenovane Supernova. V dneh, ko v našem in vašem nakupovalnem centru poteka božično-novoletni sejem, ko se odpirajo nove in nove poslovalnice in je center poln nasmejanih otrok, ki iz tedna v teden srečujejo dobre može, ki obiskujejo naš center … ja, v teh dneh se zavem, kakšno čudovito službo imam, ki je več kot le služba – to je moje poslanstvo. Čutim ga v vsakem dihu in slehernem trenutku in se z vsakim trenutkom počutim bolj izpopolnjeno. 

   December ni le čas obračuna z letom, ki se izteka, ampak obenem tudi čas, ko se zazremo naprej, v prihodnost, v leto 2019. V imenu Nakupovalnega centra Supernova vam v 2019. želim miline in miru, polno nepopisnih trenutkov, sreče in harmoničnosti. In lahko vam obljubim, da vas bomo še naprej osrečevali in - presenečali. 

   Nepozabno 2019!
   Saša Lenič, center managerka

   Aktualno v Supernovi
   Na vrh