Show menu

   Nagovor

   Dobrodošli na novi Supernovini spletni strani, ki vas zapelje v očarljivo doživetje Supernove, modnega središča s celovitim pristopom. Supernovino nakupovalno izkušnjo zaokroža vizija izbranih najemnikov, mestna lokacija in prestolnica razvedrila. Na naših straneh se posvečamo šarmu Supernovinih dogodkov, glamurju ponudbe, aktualnim popustom in vsem novičkam iz našega centra. Vabljeni tudi k naročilu na Supernovine novičke, kjer vam omogočamo ekskluzivni predhodni dostop do popustov. Ne pozabite všečkati tudi naše Facebook strani, kjer vsak mesec prirejamo več nagradnih iger in natečajev s privlačnimi nagradami.  

   Ste že prelistali zadnjo številko LifeStyle magazina? K vpogledu v pestro paleto trendov vas v tokratni številki vabi Ula Furlan v modni zgodbi, ki navdušuje z glamuroznimi kombinacijami klasičnih kosov in sodobne ekstravagance. Obiščite nas in si ob pomoči svetovalcev v naših 70 poslovalnicah tudi vi oblikujte svojo modno zgodbo za vsakdanje življenje.

   Navdušuje pa tudi pestra ponudba dogajanja. Najpomembnejši dogodek leta, ki bo hkrati tudi vstopnica v pomlad, bo praznovanje jubilejne 10. obletnice. Legendarna Supernovina rojstnodnevna zabava z bogatim spremljevalnim programom, ekskluzivnimi popusti in številnimi nagradnimi igrami se nam letos obeta 17. marca 2018. 

   Hvala, da nas že deset let spremljate na naši poti!
   Kristijan Flegar, center manager 
   Aktualno v Supernovi
   Na vrh