Show menu

   Nagovor

   Dobrodošli na novi Supernovini spletni strani,  ki vas zapelje v očarljivo doživetje Supernove, modnega središča s celovitim pristopom. Supernovino nakupovalno izkušnjo zaokroža vizija izbranih najemnikov, mestna lokacija in prestolnica razvedrila. Na naših straneh se posvečamo šarmu Supernovinih dogodkov, glamurju ponudbe, aktualnim popustom in vsem novičkam iz našega centra. Vabljeni tudi k naročilu na Supernovine novičke, kjer vam omogočamo ekskluzivni predhodni dostop do popustov. Ne pozabite všečkati tudi naše Facebook strani, kjer vsak mesec prirejamo več nagradnih iger in natečajev s privlačnimi nagradami.  

   Ste že prelistali zadnjo številko LifeStyle magazina? Atraktivna lepotica Ines Dragišić na naslovnici in modnih straneh predstavlja dober izgovor za nakupovalni izlet po Supernovi. Naša tokratna modna ikona Ines nosi s seboj zgodbo, ki prepriča in stas, ki navduši. Modna rubrika zadovolji vse čute, še več ponudbe pa vas čaka v naših 70 poslovalnicah.  

   Jesen je v Supernovo prinesla nov val pestrega dogajanja! Supernova Ljubljana Rudnik je na prvo septembrsko soboto postala prizorišče tradicionalnega plesnega spektakla, v okviru katerega se je predstavilo več kot 100 vrhunskih plesalcev 11 priznanih slovenskih plesnih šol. Množico že tako umetniških in plesnih doživetij, sta dodatno popestrila mojster rim Trkaj in simpatična voditeljica Azra Selimanovič. Več kot 1.000 otrok smo gostili tudi na zabavno-poučnem dogodku za vso družino Varno na poti, kjer so se imeli priložnost pobliže srečati z delom in opremo policistov, gasilcev in reševalcev ter njihovimi prevoznimi sredstvi. Prireditveni koledar smo obogatili s čudovitimi otroškimi razstavami v 1. nadstropju, kjer se za Smrkci in Miki Miškami predstavljajo slovenske gozdne živali. Sredi oktobra  pa sledi vrhunec jeseni z vikendom popustov Ljubljana nakupuje.  

   Uživajte čudovito jesen! 
   Kristijan Flegar, center manager 
   Aktualno v Supernovi
   Na vrh