Domov > Nagovor

Supernovina poletna promenada

Dobrodošli na Supernovini spletni strani, ki vas zapelje v očarljivo doživetje Supernove, modnega središča s celovitim pristopom. Supernovino nakupovalno izkušnjo zaokroža vizija izbranih najemnikov, mestna lokacija in prestolnica razvedrila. Na naših straneh se posvečamo šarmu Supernovinih dogodkov, glamurju ponudbe, aktualnim popustom in vsem novičkam iz našega centra. Vabljeni tudi k naročilu na Supernovine novičke, kjer vam omogočamo ekskluzivni predhodni dostop do popustov. Ne pozabite všečkati tudi naše Facebook strani, kjer vsak mesec prirejamo več nagradnih iger in natečajev s privlačnimi nagradami.

Ste že prelistali zadnjo številko LifeStyle magazina? Atraktivna lepotica Nives Orešnik na naslovnici in modnih straneh predstavlja dober izgovor za nakupovalni izlet po Supernovi. Naša tokratna modna ikona Nives nosi s seboj zgodbo, ki prepriča in stas, ki navduši. Modna rubrika zadovolji vse čute, še več ponudbe pa vas čaka v naših 70 poslovalnicah.

Navdušuje pa tudi pestra ponudba dogajanja! V Supernovi smo že odprli poletno sezono z veliko nakupovalno akcijo Ljubljana nakupuje. Popusti, glasba, modni šov in nagrade so že stalnica naših prireditev. Predpoletno vzdušje pa smo še dodatno pričarali z brezplačno Supernovino stilsko preobrazbo z Iryno Osypenko Nemec za pet izbrank v živo na velikem odru Supernove. Nismo pozabili pa tudi na otroke. V prvem nadstropju Supernove vas pričakuje legendarni Miki Miška z ostalo druščino Disneyjevih zvezd. Čaka nas torej pestro poletje, polno pisanih izložb, dogajanja in poletnih popustov!

Vabljeni na poletno promenado v Supernovo!
Kristijan Flegar, center manager