Supernova - Restart Tour

ČAS JE ZA GLASBO, ČAS JE ZA RESTART TOUR!

Pridruži se nam na super poletnih koncertih!

Prihaja Restart Tour!

Poletje je čas za koncerte in Supernova je ponosni partner projekta ter podpornik koncertov, ki vam bodo popestrili poletne večere! Restart Tour so urbana glasbena doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo 58 koncertov, ki se bo tekom poletja odvijala v več slovenskih mestih: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Murska Sobota, Nova Gorica, Novo Mesto, Ptuj in Lendava. 

Kar 13 koncertov pa bomo gostili tudi na štirih Supernova lokacijah. 

Poletje v znamenju glasbe priljubljenih izvajalcev

Končno je čas za druženje na dogodkih v živo! Z najbolj zvenečimi imeni slovenske in ex-yu glasbene scene Restart Tour in Supernova pomembno prispevata k obuditvi koncertne in kulturne dejavnosti po več kot letu dni koncertnega premora.

V desetih slovenskih mestih boste na koncertnih doživetjih v živo lahko prisluhnili izvajalcem, kot so: Jan Plestenjak, Gibonni, Nina Pušlar, Umek, Mi2, Parni Valjak, Senidah, Saša Avsenik, Dan D, Tony Cetinski, Vlado Kreslin in mnogi drugi.

Koncept varnega druženja

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, bo na dogodkih razvit koncept varnega druženja. Vsi dogodki so na prostem in število vstopnic je omejeno (glede na kapacitete in omejitve). Poskrbljeno bo tudi za zagotavljanje ostalih smernic za varno druženje, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno zabavo in pristno doživetje obiskovalcev.
Več informacij o ostalih koncertih po Sloveniji in vstopnicah najdete tukaj: www.xmusic.si.