Supernova - Praznični nakupi

DELI SREČO Z NAJDRAŽJIMI

ČAROBNA PRAZNIČNA PONUDBA TE ŽE ČAKA V SUPERNOVI

Supernovo je prevzelo praznično vzdušje. Sprehodi se po čudovito okrašenih nakupovalnih ulicah in pusti se zapeljati v najbolj čarobne dni leta. 

Poišči navdih za praznike

V razgibani ponudbi naših trgovin najdeš vse za popolne praznike. Praznična dekoracija, lučke, pogrinjki in hišni tekstil že kar kličejo po prazničnem druženju. Prenesi kanček praznikov v svoj dom in začuti igrivo plat decembrskih dni.

Bodo letošnji prazniki oviti v klasično rdeče-zeleno barvno kombinacijo ali v elegantne odtenke prestižnih kovin in pastelov? Odločitev je samo tvoja.

Prepusti se navdihu v tvoji Supernovi.

Vsa darila na enem mestu

Ne glede na to ali uživaš v nakupovanju prazničnih daril ali želiš samo čim hitreje opraviti s tem, v Supernovi najdeš vrhunska darila za vse na tvojem seznamu.

Najnovejši trendi in modni dodatkišportna oprema za aktivne, najlepše igrače in pripomočki za radovedne raziskovalce, pregrešne dobrote za gurmane in veliko več.

Praznično nakupovanje v Supernovi te navdihne z iskrenim veseljem in popolnim užitkom.

V izbranih trgovinah Supernove praznična darila tudi brezplačno zavijejo. Ko pa želiš doseči tisti pravi uau učinek pod smrečico, obišči katero od naših cvetličarn ali specializiranih trgovin z darili. Preverjeno naredijo čudovite praznične aranžmaje in darila kreativno zavijejo.

Uresniči vsako praznično željo

Darilna kartica Supernova ima novo podobo! S koncem novembra je na prodajna mesta prišla nova darilna kartica s še bolj modnimi motivi in sodobnim dizajnom.

Za decembrske praznike smo pripravili posebno praznično kartico, ki kar kliče po sladkih trenutkih in veselem prazničnem nakupovanju. Tudi na novo darilno kartico lahko naložiš vse od 10 do 300 €, kupiš pa jo lahko na info točki v izbranih nakupovalnih centrih Supernova ali kar prek spleta.

Stare Darilne kartice Supernova še naprej ostajajo v veljavi in jih lahko uporabljaš vse do njihovega preteka.

Prižgi lučko za dober namen

Pomagaj nam polepšati praznike prav vsem.

Prižgi lučko na SUPER jelki in mi bomo podarili 1 € za družine v stiski. Vsaka lučka šteje, saj bomo prav toliko evrov, kot bo prižganih lučk, naložili na Darilne kartice Supernova in jih še pred prazniki prek Zveze prijateljev mladine Slovenije podarili družinam, ki si čarobne praznike težje privoščijo.

Ciljamo na 10.000 lučk, torej na 10.000 € donacije.

Nam bo uspelo? Sodeluj tudi ti s simbolično gesto za dober namen.

Praznični SuperStyle polepša decembrske dni

Veliko idej za modne praznike, kulinarika, predlogi za darila in še več. Praznična številka revije SuperStyle obarva praznike v SUPER odtenke.

Glavna zvezda modne zgodbe je tokrat Gaja Prestor, priljubljena vplivnica in pevka. Pokukaj z nami v njene najljubše modne izbire za praznike in se pusti zapeljati v čudoviti svet zimske mode. Preberi še intervju in druge zanimive vsebine.

Brezplačna številka revije SuperStyle te že čaka v tvoji Supernovi, prebereš pa jo lahko tudi prek spleta na spodnji povezavi.