Supernova - Pripravljeni na SUPER uspehe!

VSE ZA NOVO ŠOLSKO LETO V TVOJI SUPERNOVI

Ko jesen počasi trka na vrata je čas za šolske nakupe. Odkljukate vse za šolo na enem mestu.

Vrhunska izbira za vsakega šolarja

Šolarjem se bodo kar zasvetile oči ob pogledu na najnovejše kolekcije šolskih torb in nahrbtnikov ter vseh šolskih potrebščin, ki jih potrebujejo za uspešno šolsko leto. Motivi priljubljenih risanih junakov, trendovski vzorci in kakovostni šolski pripomočki bodo šolarje dan za dnem spodbujali na poti do znanja.

Poiščite najširšo izbiro šolskih potrebščin v specializiranih trgovinah, papirnicah in posebni ponudbi za šolo v živilskih trgovinah v vaši Supernovi.

Ne pozabite na učbenike in delovne zvezke ter seveda kakovostne šolske copate!

Modno v prvi šolski dan

Nova oblačila so odlična motivacija za uspešen začetek šolskega leta. Modne kolekcije za jesen in zimo 2022 že prihajajo v Supernovo, zato le privoščite svojim šolarjem nov slog, v katerem bodo blesteli.

Tako v otroških trgovinah, kot v modni ponudbi za mladostnike in mlade odrasle, kraljujejo živahne barve in udarni potiski ter bolj nevtralne peščene kombinacije ton na ton. Seveda ne gre mimo priljubljenega jeansa – udobne kavbojke in prikupna jeans jakna ne smejo manjkati v omari vsakega šolarja.

Dodajte še modne superge ali udobne jesenske gležnjarje in slog bo popoln!


Ne zamudite posebnih akcij in popustov ob začetku šolskega leta. Preverite ponudbo za šolo po znižani ceni v svoji Supernovi. Odlični popusti vas čakajo na modne kolekcije, šolske potrebščine, obutev in še več.

Kviz: Kakšen učenec si?

Za vse, ki se s septembrom podajate v šolske klopi, smo pripravili kviz za odkrivanje SUPER učnih sposobnosti. Ne verjamete? Samo nekaj zabavnih vprašanj vas loči do odgovora. Rešite kviz in sodelujte v žrebanju za odlične nagrade:

  • 1x 200 € na Darilni kartici Supernova
  • 5x 100 € na Darilni kartici Supernova
  • 10x 40 € na Darilni kartici Supernova

Nam že slediš v TikTok svetu?

Začutite naš SUPER vajb tudi na priljubljenem omrežju TikTok. Pokukajte v naše nakupovalne centre skozi oči naših izvirnih TikTok-erjev, zabavajte se v družbi znanih obrazov ter ujemite tudi kakšno SUPER nagradno igro.

Začnimo šolsko leto z darilom

Majhno presenečenje je lahko odlična motivacija za skok v novo šolsko leto. Podarite Darilno kartico Supernova in svojemu šolarju ali šolarki narišite nasmeh na obraz. Že majhna pozornost lahko uresniči skrito željo, v izjemno široki ponudbi trgovin Supernove pa bo vsakdo našel popolno darilo zase.

Darilno kartico Supernova lahko kupite na Info točki v izbranih nakupovalnih centrih Supernova ali jo naročite kar prek spleta.