Supernova - SUPER poletje

PREPUSTI SE SONČNEMU NAVDIHU

Tudi vi že odštevate dneve (morda celo samo ure) do težko pričakovanih počitnic? V Supernovi nas kar iskri od navihanega poletnega razpoloženja! Tik preden vas odnese na lepše se ustavite v svojem najljubšem nakupovalnem centru in odkrijte morje ugodnih nakupov. 

SUPER poletje je na obzorju, predajte se mu z razprtimi jadri … in najboljšo poletno ponudbo.

Nove modne kolekcije kličejo po morju

Ne glede na to, ali boste poletje preživeli na prikupnem otočku sredi turkiznega oceana ali v domačem kraju, spustite morski navdih v svojo garderobo. Poletni trendi tudi letos prinašajo eleganten in zapeljiv slog za vroče dni. Sprehodite se po modnih trgovinah Supernove in ne dovolite, da vam najbolj zaželeni modni kosi poletja uidejo.

Nove kolekcije so tu. Od igrivega boho sloga, do lanene elegance v peščenih odtenkih in intenzivnih barvnih palet urbane ulične mode. Pričarajte si razburljivo modno poletje. Svobodno, samozavestno in s soncem v očeh.

Dolgčas je prepovedana beseda

Poiščite vse za zabavo v specializirani ponudbi Supernove. Pripomočki za prave žar mojstre, zabavne napihljive blazine, družabne igre, najnovejše igrače in še več idej za zabavo vas bo razveselilo v najboljši ponudbi za poletje.

In ne pozabite – tudi v Supernovi se vedno nekaj dogaja! Otroške igralnice, zunanja igrala, plezalne stene in še več razburljivih dogodivščin pričaka otroke v številnih nakupovalnih centrih. Spremljajte tudi aktualno dogajanje po posameznih centrih, saj za vas pripravljamo pestro, aktivno in razburljivo poletje.

Darilo s pozdravčki z morja

Vedno je težko, ko se poletna praznovanja prekrivajo z dopustom. Boste letos zamudili rojstni dan ali poroko, ker boste uživali na plaži sredi nebeške idile? Povejte svojim najdražjim, da tudi, ko ste daleč stran, mislite na njih.

e-Darilna kartica Supernova je priročno darilo, ko slavljenca ne morete obiskati v živo. Deluje popolnoma enako kot navadna Darilna kartica Supernova, le prejmete jo v digitalni obliki. Pri vas je že v nekaj trenutkih po nakupu, slavljencu pa jo lahko podarite kar prek elektronske pošte.