Supernova - Zimski popusti

PRIVOŠČITE SI OBILJE UGODNOSTI

V nakupovalnih centrih Supernova ni časa za zimsko spanje. Predramili vas bodo izjemni popusti, ki krasijo tudi letošnjo sezonsko razprodajo, s katero vedno popestrimo zimske dni. Cenejši nakupi vas bodo gotovo razveselili, pa še več brezskrbnosti bodo prinesli, in to prav za vsak žep. Izberite, kar vam je zares všeč, in si privoščite izjemne cenovne ugodnosti novega leta.

Na Instagram strani smo vedno z vami

Radi delimo dobre novice in zanimivosti, ki jih v nakupovalnih centrih Supernova nikoli ne zmanjka. Sledite nam na Instagramu in vedno boste iz prve roke izvedeli vse o novostih naše ponudbe, z nami odkrivajte najnovejše modne trende ali pa se preprosto pridružite radodarnim nagradnim igram.

Darilna kartica s podobo po vaši želji

V novem letu bo obilo priložnosti za različna obdarovanja in darilna kartica Supernova je gotovo izbor po želji vsakogar. Tudi motiv na kartici lahko ustvarimo po vaših željah. Ob naročilu enostavno naložite svojo fotografijo in darilna kartica bo dobila edinstveno podobo. Seveda pa še vedno lahko izberete tudi katerega od naših sedmih tematskih motivov in popolno darilo je pripravljeno.