Supernova - Jesenski navdih

IZBERI SVOJO JESENSKO MODO

Poišči zadnje trende iz novih kolekcij v Supernovi

Prepusti se vsem odtenkom jeseni. Osveži svojo garderobo v izjemni ponudbi Supernove in ne zamudi vedno privlačnih akcij v tvojem nakupovalnem centru. 

Modne novosti trkajo na vrata

Zakaj bi bila jesen siva? Lahko je pisana in radoživa. Prikliči več energije v svoj dan, plast za plastjo, z osveženo garderobo.

Ognjeni odtenki jesenskega listja prinašajo toplino, nekaj nostalgije na morske dni pa si ustvari v izjemno modni kombinaciji globoko modre in nežno peščene barve. Umirjena barvna paleta v zemeljskih tonih ali drzne močne barve? Izbira je popolnoma tvoja. Odvrti jesenske trende po navdihu.

Kaj bomo pa obuli? Letos uživamo v udobnih toplih masivnih gležnjarjih. S peto ali brez, tvoj korak bo vedno suveren in odločen.

Odkrij še več modnih trendov v najbližji Supernovi.

Gremo na maraton?

Slovenija teče, mi ji pa sledimo. Ne, ne za tekaškimi petami, temveč z najnovejšimi trendi na področju športne mode in obutve. Že imaš nove tekaške superge? Pri teku je izjemno pomembno, da zavaruješ sebe in svoje sklepe z udobno tekaško obutvijo, ki ti pomaga doseči še boljše rezultate.

Za hladna tekaška jutra pridi še po vrhunsko vetrovko, športno jopo in kakovostno športno perilo. Saj veš, prava športna oprema je pol napredka.

Skoči v svojo Supernovo po športni navdih in se navduši nad novimi kolekcijami priznanih športnih blagovnih znamk. Čas je za nove izzive, teci z nami!

Prelistaj jesensko revijo SuperStyle

Val jesenskih novosti je prevzel tudi našo brezplačno revijo SuperStyle. Najljubše rubrike smo posodobili in jih odeli v svež in še bolj trendi dizajn. Poglej v katerih Supernovah te čakajo zanimive novosti, sprehodi se z nami po novih modnih smernicah z Majo Keuc in preberi iskren intervju o novih glasbenih podvigih in življenjskih odločitvah.

Nova revija SuperStyle je prepredena z jesenskim navdihom. Pusti se zapeljati v bolj modno, drzno in razburljivo jesen.

Poišči tiskano revijo v nakupovalnih centrih Supernova ali jo prelistaj kar v digitalni obliki.

Podari vse igrive želje

Za mamo, očeta, babico, prijateljico ali sodelavca. Darilna kartica Supernova je super darilo za prav vsakogar!

Vsako praznovanje je nekaj posebnega, zato smo tudi Darilno kartico Supernova odeli v kar 7 različnih motivov. Izberi motiv, ki najbolj ustreza priložnosti in osebnosti obdarovanca. Ko želiš z darilom zares izstopati, pa naroči personalizirano darilno kartico z lastno fotografijo.

Vse Darilne kartice Supernova lahko uporabiš v kar 19 različnih nakupovalnih centrih, veljajo pa 4 leta od dneva nakupa.