Supernova - Nazaj v šolo

VSTOPI POGUMNO

Z novim videzom in šolskimi potrebščinami

Priprave na šolo so lahko povsem sproščene in polne zanimivih odkritij. Spiši seznam in sledi željam malih učenjakov v tvoji Supernovi. Popolna izbira za skok v šolske klopi je že tu.

Vse za šolo na enem mestu

Učbeniki in delovni zvezki. Šolska torba, copati, zvezki, barvice in še več! Priprave na šolo lahko hitro odkljukaš s seznama, ko te vrhunska ponudba šolskih potrebščin čaka na enem mestu.

Od vstopa v prvi razred do srednje šole in potrebščin za študij na fakulteti, Supernova vedno prinese navdih za popoln šolski dan. Izberi kakovostno šolsko torbo, ki jo bodo malčki z veseljem nosili vsak dan, najlepše zvezke in kakovostni pisarniški material.

Radovednost in znanje se začneta z odlično pripravo. Naj bo ta čim manj stresna in čim bolj po tvojem okusu.

Preveri posebne akcije in ugodnosti, ki so jih samo zate pripravili v vseh Supernovah.

Ali veš, da imajo v izbranih papirnicah in knjigarnah v Supernovi že sezname vseh potrebščin tvoje šole? Samo poveš šolo in razred in … paket potrebščin je pripravljen! Vrhunsko, kajne?

Bodi zvezda prvega šolskega dne

Šolska torba je polna in pripravljena na novo znanje. Manjka samo še pika na i – garderoba, v kateri zasiješ na prvi šolski dan. In vsak dan naprej.

Tudi na to nismo pozabili. Da bo prvi šolski dan zares sijajen, te v  Supernovi že čakajo čudovite modne kolekcije za jesen. Za otroke, najstnike ali odrasle, izbire je na pretek.

Klasika je seveda jeans. To sezono ga najdeš vsepovsod. Od kavbojk do jeans jaken, srajc in celo jeans superg. Kombiniraj ga s kakovostnimi majicami iz naravnih materialov, prijetno mehkimi pleteninami in ne pozabi na prehodno jakno ali modno parko.

Za najmlajše izberi ljubke modne kombinacije v otroških trgovinah, najstniki pa bodo z užitkom poiskali svoj nov slog za jesen v prav vsaki modni trgovini.

Naj se lov na najboljše modne kose in dodatke začne!

Poskrolaj med odmorom

Pššt, tega ti nismo mi predlagali. Ampak TikTok profil Supernove je tako vrhunski, da ti že v nekaj minutah preobrne dan na bolje.

Nimaš ideje, kaj početi? Ne veš, kaj je trenutno in? Se želiš samo za nekaj trenutkov odklopiti in prepustiti popolni zabavi?

Pridruži se nam na najbolj odštekanem omrežju in ne zamudi vseh novosti, nagradnih iger in zanimivih namigov za tvoje nakupe.

Če te ni, zamujaš.
Pridi na Supernova TikTok.

Podari vse igrive želje

Čudovito darilo za prvi šolski dan in vse nadaljnje dosežke nadobudnih šolarjev. Darilna kartica Supernova razveseli in prinese novo motivacijo za še višje uspehe.

Izberi najljubši motiv iz naše široke zbirke trendi darilnih kartic v najbližji Supernovi ali obišči spletno stran, kjer lahko ustvariš popolnoma unikatno darilno kartico. Na Darilno kartico Supernova lahko naložiš poljubno vrednost, od 10 do 300 €, obdarovanec pa lahko le-to porabi postopoma, v različnih trgovinah in lokalih v 19 nakupovalnih centrih Supernova po Sloveniji.

Naj bo vsak šolski uspeh še slajši z Darilno kartico Supernova.