Supernova - Zimske razprodaje

PODAJ SE NA MODNI LOV

UJEMI NAJBOLJŠE PONUDBE NA ZIMSKIH RAZPRODAJAH

Vse, kar potrebuješ za popolno zimo po znižani ceni.
Sezona zimskih razprodaj je tu!
Naj se lov prične tudi v tvoji Supernovi.

Vrhunski popusti na zimsko kolekcijo

Bele strmine vabijo po svežo dozo adrenalina, mestne ulice čakajo, da se po njih sprehodiš v popolnem slogu in tudi domači kavč vabi v svoj objem. Ustvari si zimo po svojem okusu, prav tako, kot si jo vsak dan zaželiš.

Da bo tvoja zima popolna, te v Supernovi že čakajo zimske razprodaje. Tokrat še boljše, bolj navdihujoče in polne skrbno izbranih modnih kosov iz kolekcije za jesen in zimo. Privošči si nov plašč, visoke škornje, smučarsko opremo ali novo toplo odejo in najbolj mehke copate. V široki ponudbi Supernove najdeš vse na enem mestu.

Preveri najbolj vroče popuste in akcije v novicah s popusti pri posamezni Supernovi.

Zimske razprodaje so tudi idealna priložnost, da dodobra izkoristiš svojo Darilno kartico Supernova, ki te je pričakala pod smrečico. 

Darilna kartica Supernova v novi podobi

Si že opazil/a nove motive, ki se nasmihajo iz Darilnih kartic Supernova?

Novo, svežo podobo Supernove smo naslikali tudi na naše darilne kartice, ki so sedaj še bolj modne in predvsem sveže igrive za vsako priložnost. Izberi med kar sedmimi novimi motivi in uresniči prav vsako željo.

Brez skrbi, tudi stare Darilne kartice Supernova ostajajo v veljavi in jih lahko uporabljaš vse do konca roka veljavnosti.

Podari veliko sreče in čudovito izkušnjo nakupovanja.

Nam že slediš na TikTok-u?

Pridruži se nam v svetu, kjer ne kraljujejo pravila, temveč le neskončna domišljija!

SUPER vajb lahko začutiš tudi na priljubljenem omrežju TikTok. Skozi oči (in kamero) naših izvirnih TikTok-erjev te bomo popeljali tudi v najbolj skrite kotičke naših nakupovalnih centrov, poklepetali bomo s številnimi znanimi obrazi, ujameš pa lahko tudi kakšno ekskluzivno nagradno igro.