Celoletni brezplačen spektakel prireditev
VELIKI ODER SUPERNOVE
  • ŠPORTNI DOGODKI
  • DRUŽINSKE PRIREDITVE
  • TOP KONCERTI
  • OTROŠKE PRIREDITVE
Dogodki
Pozdrav počitnicam
22. junij 2019
Juhuhu, počtince so tu!
V soboto, 22. junija 2019 vabljeni v Nakupovalni center Supernova, da se z nami poveselite in pomagate tistim, ki so potrebne vaše pomoči. 

1000 slastnih Ledo sladoledov čaka vse tiste, ki boste v soboto prinesli šolske potrebščine, ki jih skupaj z Zvezo prijateljev mladine Slovenije zbiramo za otroke iz socialno šibkejših družin. Zvezki, mape, peresnice, barvice in flomastri, voščenke in plastelin, ravnila in šestila, radirke in šilčki, vodene in tempera barvice, torbe in nahrbtniki ter seveda še kaj. 

V Sloveniji je žal ogromno otrok, ki jim starši le stežka kupijo nove in kvalitetne šolske potrebščine in pripomočke, zato smo se v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije odločili pomagati čim večjemu številu otrok. Našemu pozivu se je odzvalo tudi podjetje Ledo, ki bo v soboto, 22. junija 2019, med vse tiste, ki boste prinesli in podarili šolske potrebščine, razdelilo 1000 slastnih sladoledov!

In kaj bomo še počeli? V pritličju bomo v sodelovanju z Zavodom G-rega pripravili zabaven gibalno-zviralni poligon, kjer bodo svoje gibalne veščine preverjali mali in veliki (otroci). Vsi, ki radi tu in tam napnete in pokažete mišice, pa se boste lahko preizkusili na vzdržljivostnem poligonu Polleo Sporta - kaj vse vas čaka tam, naj zaenkrat ostane presenečenje. 

V 1. nadstropju bodo kraljevale LEGO kocke, ki jih boste cel dan lahko prosto sestavljali, lahko boste dirkali z LEGO rally vozili in osvojili kakšno nagrado ali pa se naučili kakšnega novega trika za sestavljanje. 

Vabljeni v Supernovo, v soboto, 22. junija 2019, na dobrodelni pozdrav počitnicam.   
Fotogalerija dogodka
Aktualno v Supernovi
Na vrh