Celoletni brezplačen spektakel prireditev
VELIKI ODER SUPERNOVE
  • ŠPORTNI DOGODKI
  • DRUŽINSKE PRIREDITVE
  • TOP KONCERTI
  • OTROŠKE PRIREDITVE
Fotogalerija
Dan otroških iger
12. oktober 2019
V soboto, 12. oktobra 2019 med 9. in 19. uro vabljeni na Dan otroških iger. 

Mladi po letih in srcu boste lahko spoznavali različne družbene igre in se v njih tudi preizkusili, uživali v plesnih nastopih Plesnega kluba Ples Plus in raznovrstnih glasbenih točkah učencev Glasbene šole Muzikaviva. Trgovina Črna luknja se bo na dogodku predstavljala z različnimi družabnimi igrami, ki jih ne vidite ravno vsak dan, predstavili pa se nam bodo tudi mojstri sestavljanja in reševanja Rubikove kocke. 

Pa to še ni vse! Še enkrat več v letošnjem letu smo se v Supernovi odločili pomagati tistim, ki so na socialnem robu - vse od nedelje, 6. oktobra 2019 in do nedelje, 13. oktobra 2019, bomo zbirali različne družabne igre - igralne karte, igre s kockami, družabne igre za več igralcev in različne starosti ter še kaj. Zbrane družabne igre bomo ob zaključku akcije predali Zvezi prijateljev mladine Slovenije.

Naši dobrodelni akciji so se nemudoma odzvali tudi nekateri najemniki - Mladinska knjiga, knjigarna Felix in drogerija Muller. Družabne igre pa so za plemenit namen podarili tudi v trgovini Črna luknja. 

Pomagajte tudi vi, podarite družabno igro in poskrbite za bolj igrivo otroštvo mnogih otrok. Vabljeni v soboto, 12. oktobra 2019, na Dan otroških iger. 
Fotogalerija dogodka
Aktualno v Supernovi
Na vrh