Celoletni brezplačen spektakel prireditev
VELIKI ODER SUPERNOVE
  • ŠPORTNI DOGODKI
  • DRUŽINSKE PRIREDITVE
  • TOP KONCERTI
  • OTROŠKE PRIREDITVE
Fotogalerija
Ljubljana nakupuje
18. oktober 2019
Ta konec tedna, med 18. in 20. oktobrom 2019, bo Ljubljana nakupovala v Nakupovalnem centru Supernova na Rudniku. 
Razlogov za nakupe bo več kot dovolj - super popusti, nagradna igra za 300 evrov in sobotne otroške ustvarjalne delavnice. 

70 najemnikov Supernove bo kot vedno pripravilo odlične popuste, ki jih boste najprej videli prav tukaj, na naši spletni strani. Prepričani smo, da boste v bogati ponudbi zagotovo našli več kot en razlog, da obiščete naš in vaš nakupovalni center. 
Vsi obiskovalci, ki boste izpolnili nagradni kupon in ga do nedelje, 20. oktobra 2019, oddali v skrinjico, boste sodelovali v žrebu za eno od treh darilnih kartic Supernove v skupni vrednosti 300 evrov. Žreb bo v ponedeljek, 21. oktobra 2019, nagrajenci pa objavljeni na spletni strani in obveščeni po e-pošti. 
Pravilnik nagradne igre lahko najdete tukaj
Prav posebej razigrana pa bo sobota, 19. oktobra 2019, ko bodo v pritličju Supernove potekale zanimive jesenske otroške ustvarjalnice - od poslikave obraza, hoduljarja z modelirnimi baloni in vse do izdelovanja različnih jesensko obarvanih izdelkov. Otrokom ne bo dolgčas, starši pa boste imeli čas za brezskrbne nakupe, medtem, ko bodo vaši otroci ustvarjali. 

Ta konec tedna torej vabljeni v Supernovo na Rudnik, kjer vas čakajo super popusti, odlična nagradna igra in zanimive ustvarjalne delavnice.

Srečni nagrajenci so Helena Seliškar iz Ljubljane, Andrej Stermecki iz Ljubljane in Vesna Gajič iz Kranja. Vsem iskreno čestitamo! 
Aktualno v Supernovi
Na vrh