Medijsko središče
Tradicionalni plesni spektakel v Supernovi
8. september 2018
Festival plesa nas je uspešno popeljal v novo sezono plesa!

Plesne šole iz Ljubljane in okolice z več kot 100 plesalci, obilo pozitivne energije, Azra Selimanovič in Gašper Rifelj so besede, ki so zaznamovale minulo soboto in tradicionalni Festival plesa v ljubljanski Supernovi.

Mladi po letih in srcu so se v soboto, 8. septembra nestrpno zbirali okoli plesnega podija v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik in čakali na tisti pravi, plesni začetek Festivala plesa, kjer so se predstavili talenti plesnih šol in klubov: Spot, Ples Plus, Plesno Mesto, Leaders, Špela Dance Center, Libero, T-Studio in Klub za ritmično gimnastiko Narodni dom Ljubljana, ter pokazali široko paleto plesov in seveda vse svoje znanje in veščine, ki so jim prinesli že veliko priznanj in osvojenih naslovov.

Dogodek je vešče in s pravšnjo mero pozitivne energije in radovednosti povezovala nasmejana Azra Selimanovič, tudi sama že celo življenje zapisana plesu in plesni pedagogiki, za piko na i pa je z odličnim glasbenim nastopom poskrbel Gašper Rifelj, ki so si ga mnogi zapomnili kot superfinalista druge sezone TV-šova Zvezde plešejo.

Fotogalerija dogodka
Aktualno v Supernovi
Na vrh