Medijsko središče
Supernova doživela črni petek rekordov!
23. november 2018
Več kot 35.000 obiskovalcev, obupno iskanje prostega parkirnega mesta, prometni zastoji ter nabito polni nakupovalni vozički in seveda dolge vrste pred blagajnami. Vse to v enem samem dnevu, v samo enem nakupovalnem centru – ljubljanski Supernovi. Letošnji črni petek – 23. november; je obiskovalcem ponudil veliko več kot le ekskluzivne popuste – odličen spremljevalni program z nepozabnim koncertom in nagradnimi igrami ter za piko na i še prižig prazničnih luči. 

Nakupovalni center Supernova Ljubljana Rudnik iz tedna v teden dokazuje, da je veliko več kot le nakupovalni center z zares celovito ponudbo, saj je tudi na črni petek obiskovalcem ponudil odličen popoldanski program, ki so ga z vrhunskim šovom začeli plesalci plesne šole Bolero, z nepozabnim nastopom pa nadaljevala Tanja Žagar. 

Točno ob 19. uri je najprej zasijalo na odru, ko so se ob gumb za prižig luči postavile Iryna Osypenko, obraz NC Supernova Ljubljana, Saša Lenič, center managerka NC Supernova Ljubljana in Tanja Žagar ter nekaj trenutkov zatem še po nakupovalnem centru, ko so tri dame ob navdušenju obiskovalcev prižgale čudovito praznično razsvetljavo in seveda tudi smreko velikanko. Do 30-odstotkov znižane cene, ekskluzivna ponudba v številnih trgovinah, privlačne nagrade in velika nagradna igra, v kateri smo v sodelovanju s Turistično agencijo Odisej podelili 3-dnevni izlet za dve osebi na praznični Dunaj; so vsekakor razlogi, da je več deset tisoč obiskovalcev črni petek preživelo v ljubljanski Supernovi.  
 
Fotogalerija dogodka
Aktualno v Supernovi
Na vrh