Medijsko središče
Sveti Miklavž je v Supernovo pritegnil skoraj tisoč otrok!
1. december 2018
Nestrpno pričakovanje prihoda prvega od treh dobrih mož je v soboto, 1. decembra, v ljubljanski Supernovi zagotovo preseglo vsa pričakovanja, saj si je prišlo čudovito predstavo, polno igranja, petja in plesa, ogledat skoraj tisoč otrok v spremstvu staršev.  

Nakupovalni center Supernova Ljubljana Rudnik je bil v soboto, 1. decembra že povsem praznično obarvan – praznična ponudba v trgovinah, smreka velikanka in čudovito okrašen center, čutiti pa je bilo veliko pričakovanje – center bo obiskal prvi od dobrih treh mož – sveti Miklavž s svojim spremstvom. 

Zbrano množico, ki je zapolnila vsak prost kotiček v Supernovi, so s plesnimi točkami presenetili in navdušili mladi plesalci in plesalke iz Osnovne šole Oskarja Kovačiča, potem pa se je začelo – najprej čudovita predstava, v kateri so mladi igralci obiskovalce še enkrat spomnili na resnični pomen praznikov in to nikakor niso prazne obljube in draga darila. Sledile so plesne točke prelestnih angelov in prijaznih, a ravno prav strašljivih parkeljnov, nato pa je z vrha stopnic zadonelo! Tam so stali trije glasniki, tam so bili angeli, bil je sveti Peter in seveda je bil tam tudi sveti Miklavž. Otroci so nejeverno spremljali veličastni sprevod in komaj verjeli svojim očem. Sledil je še iskren Miklavžev nagovor in nato obdarovanje ter fotografiranje, ki mu ni bilo videti konca. 

Fotogalerija dogodka
Aktualno v Supernovi
Na vrh