Medijsko središče
Božiček je obiskal Supernovo
22. december 2018
Nakupovalni center Supernova je v soboto, 22. decembra, dočakal prihod Božička, ki je očaral predvsem najmlajše, njegovega prihoda pa so se razveselili tudi starejši, ki v sebi še vedno nosijo pristnega božičnega duha.  

Razgiban sobotni božični program so začeli plesalci in plesalke Plesnega kluba Ples Plus različnih starostnih kategorij, ki so v kar sedmih imenitnih točkah pokazali obilo znanja in plesnih veščin – od baleta, prek hip-hopa, show-dancea do standardnih plesov; ter z njimi navdušili zbrano občinstvo. Čudovitemu plesnemu nastopu je najprej sledila gledališko-glasbeno-plesna animacija Novoletni vrtiljak, ki je z zabavnimi vsebinami ogrela dlani zbranih in Supernovo napolnila s smehom in dobro voljo.  

In potem je prišel težko pričakovani trenutek, ko je na prizorišče prispel Božiček! V svoji veliki vreči je prinesel obilo veselja in sreče, z otroci zaplesal in zapel, se z njimi fotografiral in mednje razdelili simbolična darila, ki so jih bili otroci nadvse veseli ter prijetno druženje zaključil s čudovitim voščilom. 

Nakupovalni center Supernova bo svoje obiskovalce vse do konca decembra razveseljeval z božično-novoletnim sejmom in izbrano praznično ponudbo v svojih trgovinah, na spletni strani pa preverite tudi delovni čas v prazničnih dneh.  

Želimo vam vesele praznike in srečno v 2019. 

Fotogalerija dogodka
Aktualno v Supernovi
Na vrh