Show menu

   Nagovor

   Po več kot desetletju obstoja lahko rečemo, da je Nakupovalni center Supernova Ljubljana Rudnik postal zaščitni znak ljubljanskega nakupovanja in simbol industrijske cone na Rudniku. S 70 poslovalnicami navdihujemo strastne nakupovalce, navdušujemo z razvedrilnimi vsebinami na dogodkih in skrbimo za prvovrstno nakupovalno izkušnjo. Supernova sledi svetovnim trendom in jih ustvarja!

   Nekaj zadnjih modnih in nakupovalnih smernic vam predstavljamo v zadnji izdaji Supernovine revije LifeStyle, ki jo lahko prelistate na tej spletni strani. Spremljajte nas tudi na Supernovini Facebook strani, kjer nas bo kmalu 70.000 in kjer vam neprestano podarjamo raznolike izbrane nagrade in vseskozi iščemo nove lifestyle ideje za skorajda vsak okus. Pravi modni utrip pa seveda lahko doživite na nakupovalnih ulicah našega centra. Dobrodošli!

   Med izzive prihodnosti pa štejemo tudi naše stalne vodilo: ostati vodilni slovenski nakupovalni center po obiskanosti in prodaji na m² prodajnih površin. Trudimo se vam ponuditi edinstveno nakupovalno izkušnjo, kjer doživite spoj mode, kulinarike, sprostitve in butičnega nakupovalnega vzdušja.

   Vabljeni na poletno promenado v Supernovo!

    

   Saša Lenič
   centermanagerka

   Aktualno v Supernovi
   Na vrh