Medijsko središče
Črni petek je osvojil tudi novogoriško Supernovo
23. november 2018
Črni petek, praznik nakupov, se nezaustavljivo širi po Sloveniji in je tokrat, 23. novembra, prvič potekal tudi v Nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica. Odzivi obiskovalcev so odlični, saj jih je poleg ekskluzivnih popustov pričakal tudi razgiban popoldanski spremljevalni program. 

Nakupovalni center Supernova Nova Gorica z bogato ponudbo in visokimi popusti seveda ni zaostajal za konkurenco in je svojim zvestim obiskovalcem ponudil še nekaj več. Nekaj posebnega in izvirnega. Prav ta dan je uradno izšla prva številka Si magazina, revije, ki ob odslej postala zvezda stalnica in ki bo obiskovalcem in prebivalcem na Goriškem skozi zanimive vsebine in pogovore predstavljala bogato ponudbo nakupovalnega centra. Sicer pa so bili vsi obiskovalci deležni 30-odstotnih popustov, lahko so sodelovali v zabavni akciji radia Center »Kissing Marathon«, zavrteli kolo sreče in si priborili katero od Supernovinih nagrad, prav vsi pa so lahko sodelovali tudi v privlačni nagradni igri z glavno nagrado – darilnim bonom Hiše daril v vrednosti 300 evrov. 

Črni petek je tako v Nakupovalni center Supernova Nova Gorica pritegnil množice obiskovalcev iz Slovenije in Italije, zagotovo pa ne bo nič drugače prihajajočo soboto, 1. decembra, ko bo center s svojim spremstvom obiskal sveti Miklavž. Vabljeni. 

Fotogalerija dogodka
Aktualno v Supernovi
Na vrh