Medijsko središče
Miklavž je presenetil in očaral tudi Novo Gorico
1. december 2018
Nestrpno pričakovanje prihoda prvega od treh dobrih mož je v soboto, 1. decembra, v Nakupovalni center Supernova Nova Gorica, privabilo lepo število najmlajših in malo manj mladih obiskovalcev, ki pa so imeli kaj videti. 

Popoldanski program se je začel s plesno-akrobatsko točko plesalk in plesalcev VIP Dance, ki so pokazali zvrhano mero vratolomnih in dih jemajočih elementov ter občinstvo ogreli za vrhunec prve decembrske sobote. Sledila je zanimiva predstava, v kateri imajo glavno vlogo seveda otroci in ki je zbrane spomnila na resničen pomen praznikov, na odru so se nato zvrstili čudoviti angeli in čisto malo strašljivi parkeljni, potem pa je prek nakupovalnega parka Supernova zadonela mogočna pesem. 

Vsi pogledi so se usmerili stran od odra, od koder so prihajali trije glasniki, v spremstvu angelov in svetega Petra pa še sam sveti Miklavž. Ne le otroci, tudi njihovi starši, prodajalci in redni obiskovalci nakupovalnega centra Supernova Nova Gorica so komaj verjeli svojim očem. Miklavžev nagovor, obdarovanje in fotografiranje ter za piko na i že čudovite večeru še sprehod po nakupovalnem centru, ki ga je nenadoma preplavila toplina. 

Nakupovalni center Supernova Nova Gorica bo skozi celoten december obiskovalce razveseljeval z izbrano praznično ponudbo v svojih trgovinah, vsekakor pa bodite tam znova v soboto, 15. decembra popoldan, ko na obisk pride Božiček. 

Fotogalerija dogodka
Aktualno v Supernovi
Na vrh