Medijsko središče
Božiček je razveselil Supernovo Nova Gorica
15. december 2018
Nakupovalni center Supernova Nova Gorica je v soboto, 15. decembra, dočakal prihod Božička, ki je razveselil predvsem najmlajše, njegovega prihoda in topline pa so se razveselili tudi starejši, ki v sebi še vedno nosijo pristnega božičnega duha.  

Božični program so začeli plesalci in plesalke Plesnega kluba Plesne sanje, ki so v petih točkah pokazali obilo znanja in plesnih veščin, ki jih je zbrano občinstvo nagradilo z gromkim aplavzom. Plesnemu nastopu je najprej sledila gledališko-glasbeno-plesna animacija Novoletni vrtiljak, ki je z zabavnimi vsebinami ogrela dlani zbranih in Supernova Nova Gorica napolnila z vedrim razpoloženjem in iskrenim smehom.  

In potem je prišel on – tisti, ki ga otroci tako željno in nestrpno pričakujejo – Božiček! V svoji veliki vreči je prinesel obilo veselja in sreče, se z otroci poveselil, zaplesal in zapel, se z njimi fotografiral in mednje razdelili simbolična darila, ki so jih bili otroci nadvse veseli ter prijetno druženje zaključil s čudovitim voščilom. 

Nakupovalni center Supernova Nova Gorica bo svoje obiskovalce vse do konca decembra razveseljeval z izbrano praznično ponudbo v svojih trgovinah, na spletni strani pa preverite tudi delovni čas v prazničnih dneh.  

Fotogalerija dogodka
Aktualno v Supernovi
Na vrh