Show menu

   Akcije in novosti

   Supernova
   Prilagojeno obratovanje

   Odlok Vlade o začasni prepovedi prodaje blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji

   Da bi preprečili širjenje epidemije – v skladu z odlokom vlade RS, smo z dnem 16. 3. 2020, začasno zaprli prodajalne, ki niso neposredno vezane na nujne potrebščine. V nakupovalnem centru ostajajo odprte prodajalne z živili, lekarne, drogerije, banke, prodajalne z medicinskimi pripomočki in druge nujne službe za zagotavljanje javne varnosti in zdravja. Informacije v celoti najdete na: https://www.gov.si/.

   Od 30. 3. 2020 do preklica, lahko nakup v času od 8. do 10. ure opravijo izključno ranljive skupine (invalidi, nosečnice, upokojenci).

   Pri gibanju in zadrževanju na zaprtem javnem kraju, je ob upoštevanju ohranjanja varne razdalje do drugih, obvezna uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela (šal, ruta ali podobne oblike zaščite, ki prekrije nos in usta) ter zaščitnih rokavic.

   Seznam trgovin, ki ostajajo odprte, si lahko ogledate na vstopni strani https://www.supernova.si/si/.

   Zaradi nastalih razmer se lahko odpiralni čas posamezne prodajalne, ki ostajajo odprte, razlikuje od objavljenega delovnega časa nakupovalnega centra. Svetujemo vam, da delovni čas posamezne prodajalne preverite na spletni strani specifične prodajalne ali pokličete v poslovalnico.

   O morebitnih nadaljnjih ukrepih vas bomo sproti obveščali. Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.

   Aktualno v Supernovi
   Na vrh