Supernova - V SUPER družbi

CVETIMO V VSEH ODTENKIH POMLADNIH NAKUPOV

Sonce in topli dnevi prinašajo navdih za pomladne nakupe. Igrivi odtenki se že nasmihajo iz naših izložb, razpoloženje pa je ravno prav navihano, da raziščete nove modne hite za tople dni.

Od modnih trendov, v katerih boste blesteli vsak dan do najnovejših igrač, vrhunske športne opreme ali nove lahkotne posteljnine – v Supernovi vas čaka razigran vrtiljak ugodnih nakupov. Bodite v cvetju in si privoščite kaj lepega. Ker si to zaslužite, prav vsak dan.

Čas je za lahkotna oblačila

Ste si že ogledali izvirne nove kolekcije mode za pomlad in poletje? V nakupovalnih centrih Supernova se že bohotijo ekskluzivne modne kombinacije za tople dni. Ko čustva zabrbotajo, srce se ogreje in se prebudimo iz sivine zimskega spanca je čas, da tudi garderobo ovijemo v najbolj čudovite barve.

Od lahkotnih pastelov do drznih ognjenih barv sonca in najbolj presenetljivih kombinacij jeansa, modne trgovine v Supernovi vedno presenetijo z odlično modno ponudbo. Bodite zvezda ulice ali se predajte popolni eleganci. Supernova ima tisto piko na i za popoln slog.

Ne pozabite na vrhunske modne dodatke, nakit, torbe in torbice ter seveda pomladne čevlje in lahkotno obutev za tople dni.

Vsi na zrak

Pomlad je odličen čas, da si postavimo nove cilje in vzljubimo nove navade. Več gibanja? SUPER ideja! Raziskujte najbolj idilične kotičke Slovenije s kolesom, rolerji ali skateboardom, navdušite se nad tekom ali zberite ekipo za domači turnir v košarki. Gibanje na zraku je lahko zabavno.

Za udobje in varnost pri vseh športnih podvigih izberite kakovostno športno opremo iz Supernove. Nad novimi kolekcijami za pomlad in poletje boste navdušeni vsi, ki uživate na svežem zraku. Lahkotna in funkcionalna športna oblačila ter udobna obutev bodo vsako aktivnost spremenila v užitek. Z vrhunskimi pripomočki pa bo vaš športni cilj še bližje. Preverite ponudbo v svoji Supernovi.

Nekaj za vsakogar

Kolekcije za pomlad in poletje se vsekakor ne zaključijo pri modi. Vnesite cvetoč navdih v svoj dom, pustite se razvajati z novo pričesko ter pomladno urejenimi nohti ali za pridne šolarje poiščite najbolj priljubljene igrače za darilo ob zaključku šole.

Pomladna ponudba je tu, da vas navduši. Poletite z nami v ugodne nakupe za vsak okus.

Pomladno darilo z najboljšo darilno kartico

Vsak ujet trenutek je lahko čudovito darilo. Še posebej, ko ga podarimo na Darilni kartici Supernova. Na spletni strani lahko izdelate svojo osebno darilno kartico. Naložite najljubšo fotografijo in zmagajte v igri za najlepše darilo.

Z Darilno kartico Supernova lahko sedaj uresničite še več želja, saj omogoča nakupovanje v kar 18 nakupovalnih centrih po Sloveniji. Moda, tehnika, uporabne naprave ali doživetja – podarite nekaj, kar bo zares ostalo v spominu.

Se vidimo na Instagramu

Pride dan, ko zmanjka navdiha. Takrat se le povežite na Instagram profil Supernova Slovenija in odkrijte morje presenečenj, ki jih za vas pripravljamo v Supernovi. Modni namigi za najboljše pomladne stajlinge, novosti, nagradne igre in še več zanimivih vsebin. Sledite nam na @supernova_slovenija in bodite vedno na tekočem z najnovejšimi trendi.