Show menu

   Nagovor

   Dobrodošli na Supernovini spletni strani, ki vas zapelje v očarljivo doživetje Supernove, modnega središča s celovitim pristopom, kjer se čas nikoli ne ustavi in vas vsakič znova preseneti s čim novim. Supernovino nakupovalno izkušnjo zaokroža vizija izbranih najemnikov, odlična lokacija in nepogrešljivi ter težko pričakovani, skrbno izbrani dogodki. Na naših straneh boste izvedeli in našli vse, kar se je in kar se še bo zgodilo v našem nakupovalnem centru. 

   Vabljeni k naročilu na Supernovine novičke, kjer vam omogočamo ekskluzivni predhodni dostop do popustov. Ne pozabite všečkati tudi naše Facebook strani in Instagram profila, kjer redno prirejamo privlačne nagradne igre z atraktivnimi nagradami Pridružite se nam, ne bo vam žal.  

   Novo leto nove zaobljube, novo, novo, novo, ... kakšne so vaše zaobljube? Nove ali stare? Prvi dnevi novega leta so kot nalašč tisti čas, ko bi morali biti polni energije, a nas stres komaj dobro končanega leta prevečkrat "povozi", zato vam toplo priporočam, da se tudi vi odločite za preživljanje letošnjega leta v bolj harmoničnem slogu in da namenite več časa predvsem sebi in svojemu dobremu počutju. Ne dovolite si, da boste v času okrevanja razmišljali in ugotavljali, kako ste svoj dragocen čas namenjali vsem drugim in vsemu drugemu, samo sebi ne.  

   Vsekakor je novo leto idealen čas za velike spremembe, na boljše, seveda. V tem letu jih bo kar nekaj doživel tudi naš nakupovalni center, a vse ob svojem času. Trenutno smo v obdobju, ko se na vsakem koraku "spotaknemo" ob kakšen superpopust in znižanje, torej čas, ko lahko osvežimo svojo garderobo in si privoščimo tisto torbico, čevlje ali pa kozmetiko, za katero nam je lani zmanjkalo. Privoščite si!  

   In preden se bomo navadili pisati novo letnico, bo tu praznik zaljubljencev, naše nakupovalne ulice bodo zasedle pustne šeme, skupaj bomo pozdravili pomlad, se najbrž začeli znova spominjati novoletnih zaobljub in tako naprej ... 

   Ampak leto 2020 bo naše leto. Leto, ki ga ne bomo pozabili.  

   Se vidimo v Supernovi!

   Saša Lenič, centermanagerka

   Aktualno v Supernovi
   Na vrh